De lekkerste schotels voor wok,
pizza en pita in Temse!

Contacteer ons

Pita festijn, verrassend lekker

Slagerij ’t Benneke is specialist in het aanbieden van verrassende eetformules voor al uw feesten, evenementen, recepties,... Zo kunt u bij ons terecht voor een pizza party, wok party, fondue en gourmet, maar ook voor een heerlijk pita festijn in Temse zijn wij uw leverancier.

Een lekkere pitaschotel bij u thuis

Onze formule met pita ziet er als volgt uit: pitabroodjes, 4 vleessoorten (lam, varken, kip en kalkoen), een groenteschotel en 4 sauzen. Het woktoestel wordt ter beschikking gesteld om het vlees aan te bakken en zo uw eigen pita te bereiden. Aan te raden is de broodjes in de oven of broodrooster even aan te bakken. Dit alles aan € 15 per persoon.

Bestelling plaatsen?

Wilt u graag een pitaschotel bestellen? Gelieve dan minstens 1 week op voorhand te verwittigen voor de partysets en voor andere bestellingen. De toestellen worden gratis ter beschikking gesteld. We krijgen ze dan ook graag proper terug. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een bestelling plaatsen? Neem contact op met Slagerij ’t Benneke in Temse of kom eens langs. Wij helpen u dan met plezier verder.